Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

RBM RØM LP1 LP2 BRGPR RH RH T-A Lassies Glowing Ginger (Ginger)

 

Dette er siden om familiens nyeste medlem fra 1. september 2008. Nemlig Ginger! Som tog familien med storm, og straks fik en særlig plads i Vanillas og mit hjerte.

 

Hun er en rigtig dejlig hundepige, som elsker at arbejde og træne. Derudover er hun også rigtig god til at slappe af, når hun skal. Hvilket er en meget vigtig egenskab for mig.


Hun er utrolig legesyg og utrolig kælen. Selvom man sidder med sin bærbare i skødet, så overvejer hun slet ikke, at det måske passer dårligt, hvis hun synes, at nu er det tid til at nusse. Hun kan simpelthen slænge sig ind over en mens man sidder i sofaen, og presse hovedet helt ind til mig. Hold da op hvor er det bare hyggeligt!!!

 

 

Billeder fra Gingers hvalpetid hos Kennel Lassie

 

Ankomst i familien

 

Stamtavle og familiebilleder

 

Sundhedsoplysninger

 

Mentalbeskrivelse den 9. maj 2010

 

Udstilling

 

Rally

 

Grunduddannelse Redningshund, 21. juni 2011

 

2013

Ginger har ikke været til så mange prøver i år, men ved Collie Klubbens prøve i maj blev hun dog 1. vinder i Expert klassen. 

Den 8. september 2013 bestod Ginger redningshunden prøven og kan derved tilføje en af de, efter min mening, flotteste brugshunde titler til navnet...nemlig RH.

 

Den 5. oktober var vi så i ringen igen og bestod denne gange Collie Klubbens Brugshunde prøve med en 1. præmier og så fik Ginger titlen BRGPR. Ginger blev derudover også 3. vinder i Expert klassen.

 

2012

Ginger blev i år Collie Klubbens årets LP2 hund. Det kommer selvfølgelig efter et år med en masse flotte LP2 resultater.

I september bestod Ginger også IPO-R T-A prøven og kunne derved tilføje endnu en titel til navnet.

 

2011

I år har Ginger bestået LP1, og kan derved tilføje endnu en titel til navnet. Derudover har hun, indtil videre, fået første pind mod rally championatet, da hun til DCK/LAUs rally prøve fik over 95 point!

 

I juni var Ginger til prøve, nemlig Grunduddannelse Redningshund, og den bestod hun flot med 95 point ud af 100! Figuranterne blev fundet på 40 sek., 48 sek. og 40 sek. Ret godt gået!!!

 

Sidst i juli blev Ginger 1. og 2. vinder i LP1 i Vejen!

I september var Ginger til Lp prøve i Viby om lørdagen og blev igen 1.vinder og søndagen var der DKK årets hund konkurrence og Ginger blev årets 4 bedste hund i LP1!

 

Så nåede vi frem til oktober og til DCKs lp/rally prøve og Ginger vandt klasssen med 176 point! Dygtig pige!

 

Ginger blev også årets LP1 Collie i Collieklubben

 

2010

Ginger er en super træning hund, og hun har fået 100 point i både begynderklassen i Rally og i øvede klassen! Det første resultat var nok til, at hun har opnået titlen "Årets Rally Begynder hund" i 2010.  

 

Derudover er hun også en smuk hund, og har i 2010 også opnået et Cert og et BIR til udstilling!

 

Så alt i alt har 2010 været et super Ginger år! Specielt når man tænker på, at hun kun har været til 3 rally prøver og 1 udstilling!

 

2008-2009

Gingers hvalpetid, hvor det vigtigste for mig har været, at hun har fået lov til at være hvalp! Selvfølgelig har vi trænet, men ikke færdige øvelser og kun for, at hun kunne lære at lære og kunne finde ud af hvor sjovt træning kan være. Jeg ser så mange gange, at folk har rigtig travlt og skal nå en masse og propper alt for meget i de små hvalpe hoveder, og så knækker kæden lige pludselig. Så derfor har hun fået lov til at være hvalp og den vigtigste indlæring har været, at lære at træning sammen med mig er en fest!

 

 

 

Stamtavle for Kennel Lassies G-kuld, som naturligvis er 100% amerikanske:
  LP 1, LP 2, BRGPR USA CH. Jancada Just In Time 
Lassies Velvet Boy Memphis Tapestry American Design USA CH. Tapestry Taffeta
  Luna of Tapestry USA CH. Tapestry Tartanside Image
  USA CH. Tartanside Raven Tapestry
LP 1 Shenstone Tapestry In Gold USA CH. Shenstone Intriguing Too  
Tapestry American Model Tapestry Shenstone Chapeau
  Tapestry Absolute n’ Thyme Tartanside Absolute
  USA CH. Tapestry Stitch In Thyme

 

Tilbage til forsiden