Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Udstilling

Gingers udstillingskarriere startede næsten den 24. maj 2009, for der gik turen til Skurup i Sverige. Jeg havde tilmeldt både Vanilla og Ginger. Men desværre viste en blodprøve hos dyrlægen, at Ginger ikke havde rabies antistoffer nok. Hun var endda vaccineret 2 gange! Så hun måtte blive hjemmeL

 
Udstilling: Sted: Dato:       Dommer: Præmiering Placering: Yderligere: Kritik:
DKK. Int. Herning 6/11-10 Diane T. Anderson (USA) Good

En tæve i det største lag, noget groft hoved for en tæve, kunne have mere underuld, fortrinligt temperament og udtryk, ganske snæver bagtil.

SBK Brugshunde-udstilling. Åstorp (Sverige) 20/11-10 Petra Junehall (Sverige) Excellent og CK  1.vinder (bedste tæve) CERT + BIR

Tiltalende tæve med gode proportioner og helhed. Et smukt feminint hoved med parallelle linjer. Tilstrækkelig hage og stop. Fine ører og øjne. God hals. Velvinklet. Velformet brystkasse. Gode ben og poter. Stærke haser. Godt kryds og hale. Harmoniske velafbalancerede bevægelser. God pels af korrekt struktur, mængde og farve.

6. november 2010 gik turen så til Herning for jeg havde tilmeldt Ginger til en DKK international udstilling. Dommeren var fra USA, så måske ville hun kunne lide Ginger? Men hun var desværre ikke til Gingers type, så Ginger fik en ”God”, hvilket jo er en avlsgodkendelse.

20. november 2010 gik turen så til Sverige til en brugshundeudstilling i Åstorp. Ginger var på det tidpunkt kraftigt i fæld, men det lykkes mig at få hende til at se fin ud uden at rede al ulden væk!

Presset var stor da de 3 andre Lassiehunde havde været i ringen og havde klaret sig rigtig flot og havde alle fået Excellent. Men Ginger gik ind og var bare så god i ringen. Derudover var hun lige typer for dommeren, for Ginger fik Excellent, fik CK, og blev 1.vinder (bedste tæve). Uhh hvor spændende, for så skulle hun jo i ringen igen!

Anden tur i ringen gav et CERT (Certifikat), og tænk sig hun fik også BIR (Bedst i racen)J

Godt gået min ”lille” prinsesseJ

Hayley, Ginger og Ziggy. Desværre var Gingers bror Gandhi gået!

Ginger ved udstillingen i Sverige!

 

Tilbage til forsiden