Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Månedens trick, Forben, juli

Ja, hvad skulle jeg nu finde på?? Jeg startede egentlig i slutningen af juli, med at forsøge at lære begge hunde at løfte venstre forben. Ikke noget med at snyde og komme frem med en hånd eller lokke med godbidder eller lign.

 

Mine tricks skal så vidt muligt også være lidt træning i træning. Så denne øvelse havde jeg bestemt mig til, at jeg ville fange adfærden og se hvor lang tid der gik, før de fandt ud af at det var poten, som udløste klikket.

 

Det går jo normalt rigtig hurtigt med at fange at de skal dreje rundt, kikke til siden, bakke mv. Men hvor bevidste er det egentlig om deres ben??? Bagbenet havde jo nok været endnu svære, men helt ærlig, vi skal da også lige have en chance for at komme i gangJ

 

Jeg kunne godt se, at det faktisk tog lidt længere tid end andre øvelser, men de fangede det alligevel forbløffende hurtigt. Ginger bevægede i løbet af ganske få klik venstre pote meget mere end den anden forpote. Til gengæld har jeg hurtigere kunnet få Vanilla til at holde poten lidt længere. Det kniber stadig lidt med Ginger, selvom hun er helt bevidst om, at det er poten der er udløseren.

 

Ret sjovt!! Men nu har jeg altså kun trænet det ganske få gange, så jeg synes faktisk, at de har klaret det ret flot. Jeg træner videre på det projekt, men synes alligevel, at der skal en ny udfordring til august måned.

 

Vær opmærksom på:

Fang helst adfærden når hunden står, for det ville ikke være smart, at hunden sidder og vinker til en, når de sidder i en sit øvelse til en lydighedsprøve. Sjovt, men ikke praktisk, da det vil forskubbe deres balance, og så vil de måske ikke kunne sidde så længe.

 

Tilbage til måneden trick/udfordring

Tilbage til forsiden