Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Stark, den 16. januar 2010

I dag gik turen til Stark i Frederikssund, og vi startede med at dele området op i 4, en del til de unge hunde og de mere erfarne fik så et område hver. Bagefter var byttede vi selvfølgelig.

De 3 første figuranter

Ginger fandt ret hurtigt de tre figuranter i hver sit område! Jeg valgte at sætte hende i gang, så hun hver gang skulle arbejde et stykke tid før hun fandt figuranten, men det var bestemt ikke noget problem. Hun søgte flot og selvstændig af sted og fandt figuranterne uden min hjælp.

Det var sjovt at se det ende sted hvor der var en masse reoler eller lignende, der satte hun farten ned og luntede af sted forbi dem alle, uden at gå ind og undersøge hvert sted. Men det var helt sikkert at området var gået igennem og der var ikke nogen figurant. Sjovt at se hvordan de begynder at blive systematiske i deres eftersøgning, efterhånden som de får mere erfaring!

Den tredje figurant var inde i en stor åben hal og vi havde aftalt hvor figuranten skulle være, for den hal har snydt os før. Sidst gang vi var her fik hundene nemlig stort set alle færten, ude ved væggen lang fra hvor figuranten rent faktisk var! Men der var selvfølgelig ingen problemer i dag….i hvert fald ikke i den første omgang!

Færten drillede!

Så byttede vi igen, og bagefter gemte vi 3 figuranter igen. Pudsigt for denne gang havde vi alle valgt at gemme os, så hundene helt sikkert ikke kunne komme helt tæt på os og alle figuranter skulle de få færten oppe fra.

Ginger fandt den første figurant i et lille skur…hov det var da ikke der jeg havde gemt mig for de andres hunde. Men jeg var selvfølgelig ikke i tvivl, for der var en super halsgivning.

Næste figurant lå gemt i en stor container, og der gik ikke lang tid før Ginger fik færten og hoppede op af containeren og gøede!

Men så nåede vi til den store åbne hal…og vi havde allerede hørt at der var lidt problemer. Figuranten lå oppe på ladet af en lastbil, uden hundene havde mulighed for at se figuranten.

Jeg sendte Ginger ind i hallen og der gik ikke så lang tid, så søgte hun ud mod den ene side og begyndte at give hals. Det var dog en kraftig halsgivning, men alligevel en markering, så det var helt tydeligt, at hun havde fært i næsen!!!

Bagefter viste det sig at der var flere der havde markeret samme sted som Ginger…nok 30 meter fra figuranten. Nogle af de andre hunde havde markeret på den modsatte side af lastbilen. Da Ginger gik tæt forbi lastbilen, så var det tydelig, at hun slet ikke fik nogen fært af figuranten.

Så da vi var færdige alle sammen, så prøvede vi lige at fyre en røgpatron af, så vi kunne se hvordan færten bevægede sig i hallen!

Det var sjovt at se, for færten steg lige op i luften, og lod en lille smule falde ned på venstre side af lastbilen. Men størstedelen af røgen steg lige op…hen langs taget og mod den store åbning og ned langs væggen…hvor hundene havde markeret. Så hundene havde selvfølgelig fuldstændig ret…som altid!!

Super god og spændende træning!

Jeg var faktisk lidt spændt på, hvordan det ville gå i dag, for Ginger er højløbsk. Men der var slet ikke nogen problemer…ikke noget med at hun ikke kunne koncentrere sig eller gik på jagt efter hanhunde. Det var bare med at komme igen med at finde figuranterJ Dejligt at hun kunne fokusere på hendes arbejde trods at hormonerne ræsede derudafJ

Bagefter var der lige et par af de andre der var så søde lige at gemme sig for Vanilla. Ihhh hvor blev hun bare gladJ Hun spurtede af sted og fandt dem lynhurtigt og bagefter gik hun i tigge-mode hos de andreJ

Billeder fra dagen her!!!

 

Tilbage til forsiden