Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Nytårsgåtur ved Ishøj Strand den 31. december 2010

Morgenen gik med at lægge glasur kraver på collierne…altså kransekage collierneJ

Så gik turen mod Ishøj Strand, og jeg kørte hjemmefra i god tid, for der var bare glat….på vejen ud til bilen! Men den værste tur var altså den ud til bilen, for resten af vejen gik det faktisk rigtig godt. De store veje var fine, så jeg kom i god tid!!! Men hellere komme for tidligt end ikke at komme frem!

Der gik dog ikke lang tid før der begyndte at dukke collier op fra nær og fjern.

Det var helt tydelig at der var andre der havde fået samme ide med en god luftetur, men ”vores” borde blev da ledigeJ

Jeg satte fadet med kransekage collierne på bordet…og så var det lige før de gled ned igen….der lå bare ren is på bordet! Men jeg reddede dem dog, før de gled for langt!

Så blev der ellers disket op med mere kransekage, chokolader (Nette) og naturligvis også champagne (Erik)! Det var rigtig hyggeligt, selv om hundene nu egentlig helst bare ville ud og gå turJ

Kransekage collierne var også populære og der var endda en som tog en med hjem til hendes mor, som også havde haft collierJ

Nå, men så var det med at komme ned til stranden, så hundene kunne komme fri og kunne få brugt noget krudt!!

Vi gik en dejlig tur langs stranden og hundene havde det bare så hyggeligt…og der blev lystigt snakket om collier rundt omkringJ

Der var mødt 28 collier og ejere op, hvilket jeg synes er ret flot…specielt fordi en del ikke turde at køre pga. vejret.

Stranden så imponerende ud, med alt isen der lå langs vandkanten, så det næsten lignede et landskab fra en science fiktion film. Imponerende. Ja vi kom rent faktisk også forbi et isbjerg!!!!

Hold da op hvor hundene bare hyggede sig…Ginger fandt i hvert fald nogen at lege med og så gik den vilde jagt!!

Vanilla holdt sig lidt mere til mig, men de fik da også lige leget lidt sammen.

Tak for en rigtig hyggelig dag og rigtig godt (og roligt) nytår til alle!

Dette var så LAUs sidste arrangement i 2010…men bare rolig vi kommer stærkt igen i 2011, men en masse spændende collie arrangementer!

Vi endte faktisk med at have lavet arrangementer for ca. 180 collier i år. En del af dem er selvfølgelig gengangere. Men det er altså ret godt gået synes jeg!!!

Vi glæder os til at slå rekorden til næste år!!!

Se billeder fra dagen her!!

Tilbage til forsiden