Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursus og gåtur den 12. december 2010

I dag skulle vi på kursus i elementær brandbekæmpelse på brandstationen i Frederikssund. Sikkert et sikkerhedshensyn, for så var der jo ikke så langt…hvis det gik galtJ

Nå, men vi startede med lidt teori inden for i varmen, og gik så bagefter ud til den mere praktiske del af undervisningen.

Vi prøvede at slukke med de forskellige slags brandslukkere og bagefter med brandtæppet.

Vi skulle også lige prøve at slukke en gryde ved at lægge låg på, men det skulle jo gå hurtigt, så hvis vi hurtigt flyttede låget igen, så var der stadig så meget varme på, så det blusede op igenJ Nemt og praktisk, for så var det jo lige til at gå til for den næste.

Bagefter prøvede Jesper at vise hvorfor man ikke skal smide vand i en gryde der er gået ild i. Jeg tog naturligvis billeder af det, for så var de jo klar til forsikringsselskabet…hvis det gik galt! Men det gjorde det heldigvis ikke!

Men det var en kold fornøjelse, så det var ind på maven med kameraet, når det ikke blev brugt, for ellers frøs det til og kunne næsten ikke tage billeder.

Bagefter var der kaffe og kage inde i lokalet! Jeg havde jo heldigvis en hel kage tilbage fra Lassieturen i går, så den havde jeg taget med.

Feltsøg i Ådalen

Da jeg kom hjem fra kurset, så ringede jeg til Bente og vi aftalte at gå en tur i ådalen med hundene. Hun var så fornuftig så hun tog nogle forskellige genstande med, så i grusgraven lavede vi et feltsøg med hundene.

Vi lagde 9 forskellige genstande ud, og så søgte Vanilla, Ginger og Kevin på skift efter genstandene.

Ret imponerende for de fløj bare ud…en af gangen…og søgte og jeg har nok ikke lavet feltsøg i et år! Men det synes de bare er så sjovt!

Men det var også sjovt at se hvor forskelligt mine piger gjorde det.

Specielt afleveringen var forskellig! Vanilla løb tilbage til mig, og stoppede ca. 2 meter fra mig og Ginger, for ellers huggede Ginger jo bare ”legetøjet” og mente at de skulle lege! Det er jo heller ikke så smart med 2 hunde på en gang, for jeg stod jo der med Ginger, så hun var lige så parat til at tage imod som jeg varJ

Ginger derimod løb i fuld fart mod mig og lige forbi…og over til Vanilla!!

Ret tydeligt at se forskellen på hund nr. 1 og hund nr. 2. Jeg er den vigtigste for Vanilla, men for Ginger er Vanilla mindst lige så vigtig som jeg erJ

Super god træning og godt at se dem rigtig bruge næserne!

Bagefter fik hundene lige et par femsendinger hver!!! Der blev godt nok løbet hurtigt, da figuranten forsvandt bag hjørnet! Det var lige sagen!!!

Så det var en dejlig tur, og Ginger og Kevin fik rigtig løbet om kap! Så alt i alt en rigtig dejlig dag med en god gåtur i godt selskab og i solskin!

Se flere billeder her!

 

Tilbage til forsiden