Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Lassie gåtur i Ådalen i Frederikssund, den 11. december 2010

I dag var det tid til en jule gåtur i Frederikssund, som jeg havde arrangeret! I går aftes da jeg gik i seng var alt hvidt, men her til morgen var det meste af sneen tøet. Helt vildt at det kan smelte så hurtigt. Men jeg var lidt i tvivl om hvordan det så ville være på stierne rundt omkring? Det ville helt sikkert blive en våd fornøjelse!

Så det var bare med at få styr på de ting vi skulle have med: 2 stk. kager, servietter, kniv, knækbrød, et par tæpper, affaldssække til at sidde på, hvis bænkene var våde og ikke mindst et par dejlige Lassiepiger!

Jeg var lidt i tvivl om, hvor meget tøj man skulle have på, men besluttede mig alligevel for mit skisæt, da det blæste ret meget! Og det var en god beslutning!

Tænk der mødte 18 collier op…det er sgu da ret godt!!! Specielt fordi vi var lidt i tvivl om det nu var noget med en jule gåtur i december, for der har folk jo så travlt! Men jeg foreslog, at vi alligevel arrangerede turen, for selv om vi ikke blev så mange…så kunne vi jo alligevel få en god tur!  

Først delte Winnie ud af fleecelegetøj og det var et hit! Og hun havde også taget forskellige hjemmelavede snaps med, som der også lige blev smagt på før turenJ

Vi startede med at gå gennem Åbjergskolen og gik så videre ned i ådalen. Så gik vi op omkring slåenbjerg huse og videre til grusgraven. Vi kom over både en bred bro og en smal bro, og der var vist en enkelt, som lige studsede over den første bro, men kun et øjeblik, så var han også overJ

Ved den smalle bro var der ingen problemer, måske lige bortset fra visse hunde ejere som var bekymrede for en tur i åenJ

I grusgraven tog vi den også op af en trappe, som alle hundene klarede rigtig fint. Jeg var lidt spændt på om den var til at gå op af, men det meste is og sne var jo efterhånden tøet, så det gik fint!

Da vi kom tilbage til skolen, så fandt jeg kagen frem og vi gik tilbage til skolen, for under et halvtag, stod der borde og bænke…og de var tørre, så der sad vi og nød kaffen, kagen, knækbrød, pebernødderne, hundekiksene…ja, det var altså hundene der nød demJ Ren hygge!!

Jeg havde fundet en opskrift på en kanelkage…og det måtte da passe perfekt til sådan en jule gåtur!

Tak for en hyggelig gåtur! Vi glæder os allerede til næste turJ

Se flere billeder fra dagen her!

 

 

Tilbage til forsiden