Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Lassie gåturen i trylleskoven den 24. oktober 2010

 

Så gik Lassie gåturen til Trylleskoven ved Solrød strand! Jewel og hendes familie bor i det pragtfulde område og havde inviteret til gåtur!

 

Vi startede med at gå gennem trylleskoven, og det var nu hurtigt overstået…nærmest ved et trylleslagJ

 

Vi fortsatte turen ved stranden hvor vi slap alle de vilde dyr fri, og så var der bare gang i den med både løb og leg!!!

 

Ihhh hvor de bare hyggede sig med at lege i strandkanten og nogle af dem fik da også badet lidt…ført an af Sandy…og når hun kan, så kan vi også…tænkte de andre hunde!

 

Dejlig tur og så gik turen gennem skoven igen og tilbage til parkeringspladsen, hvor nogle kørte hjem til Jewel og vi andre gik gennem skoven.

 

Så var der kaffe og kage i Jewels have og hunden kastede sig straks ud i leg igen!! Jewel legede rigtig meget med brormand, Justin og Ginger legede rigtig meget med Hayley, og så legede de selvfølgelig også på tværs af grupperne.

 

På et tidspunkt begyndte legen at ebbe lidt ud…men så fandt de alligevel nogle hemmelige ressourcer, og så legede de vilde dyr igen!

 

Hayley kom over til mig og hoppede op på skødet af mig med forbenene og skulle lige hygge lidt. Men så kom Ginger fra den anden side og der var sørme også plads til hende på mit skød, og så kunne de samtidig lege med hinanden og bide i hinanden! Jeg var dog lidt bekymret for om de tog fejl og kom til at bide mig i låret i stedet for!!!

 

På et tidspunkt kom Jewel eller Justin og hoppede op og ville hygge, men det synes Ginger altså ikke var helt så meget i orden, som da Hayley gjorde det!! Og så siger man at hunde ikke kan blive jalous!!

 

Pludselig opdagede Ginger, at Mona havde guffer i lommen!! Og så veg hun ikke fra Monas side…ja Ginger var faktisk på vej ned i lommen flere gange!!!

 

Efter dejlige kage og kage, så gik turen hjem igen…med en flok dejlige trætte hunde!

Tak for en dejlig tur i et rigtig lækkert område!

 

Se billeder fra dagen her!!

 

Tilbage til forsiden