Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

 Collie træningsdag den 8. juli

Så var det bare med at komme tidligt op, så jeg kunne få bagt en kage til dagens Collie træf/træning. Jeg bagte ”Den du ved nok”, og det så da ud til at den kunne spisesJ Derudover var der muffins, chokoladekage, vandmelon, flæskesvær, jordbær…ja der var bare alt hvad hjertet kunne begære…og derudover en masse collier, deres ejere og nogle Collie wannabeesJ Så kan man da næsten ikke forlange mere.

Vi startede med 2 rallybane en begynder/øvede bane og en champion bane.

Jeg prøvede først champion banen med Vanilla, og det er en ret sjov klasse, da der jo er en del højre handling med. Ret sjovt at prøve.

Bagefter prøvede jeg begynder/øvede banen med Ginger, og det gik fint….Men lidt svært at lave nogle af øvelserne…når Ginger ikke har prøvet tingene førJ Men fint, for det er jo med til at få lidt fokus på, hvor der skal sættes ind.

Derudover har Ginger også tendens til at gå så tæt på mig, så jeg faktisk kan have problemer med at flytte benet….Et luksus problem, så jeg ikke er specielt bekymret over, for jeg tror faktisk at det løser sig selv efterhånden. Men jeg belønner det naturligvis ikke. Så vi skal nok til at lave en masse slalom og den slags øvelser, for der tror jeg vil hjælpe på det!

Så lavede jeg lidt stå, sit og dæk under gang, og det synes Ginger er rigtig sjovt. Vi har dog ikke fokuseret så meget på stå øvelsen…så den skal hun lige have lært lidt bedre, men hun har allerede en rimelig forståelse for det. 

Bagefter kikkede vi lige lidt på Tina og lidt på de svenske øvelser som hun træner på. Spændende… måske man skulle prøve det?

Vanilla fik også lov til at lave en masse tricks.

-         Op i kassen, ud af kasse og så rundt om den…både den ene og anden vej

-         Løfte højre forpote…så venstre forpote.

-         Op og stå i kassen og trippe/jogge med alle 4 ben.

-         Rundt om kassen, og rundt om stolen…i 8 taller

-         Rundt om kassen, rundt om stolen, rundt om mig og hop op på stolen med forbenene.

-         Lassietricket, hvor hun kravler, falder om, skraber benene i jorden og ligger til sidst ”død”.

-         Find på noget, hvor hun klikkes for alle nye ting hun gør, kik til siden, bakke, løfte poten, tvist, gå til højre/venstre og alt muligt andet.

Til sidst lavede vi lige lidt fremadsendelser til en figurant, og det var lige noget hundene kunne brugeJ

Derudover var der forskellige workshops bl.a. om fri ved fod med vendinger og til musik og om det at gå til prøver.

Dagens sluttede med, at vi bestilte pizzaer som blev nydt i Knuds have.

Tak for en dejlig dag med fantastisk selskab og en masse dygtige hunde og hundeførere. Tak til Knud og Vinnie for at stille området til rådighed og tak til alle som gjorde dagen til en skøn og lærerrig dag. Vi glæder os allerede til næste gangJ

Hov.....var der ikke flere muffins?? Kender du noget til det Knud??JJ

Se billeder fra dagen her! Selv om jeg kun huskede at tage billeder i starten og til slut!

 

 

Tilbage til forsiden