Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Givskud den 28. juni 2010

Vi havde en rigtig hyggelig morgen, og hundene fik selvfølgelige leget tagfat i skoven før vi fik pakket vores ting i bilen og var klar til afgang.

Vi fik selvfølgelig lige sagt farvel til Gaby og familien, før turen gik mod Givskud.

Vi ankom ca. kl. 10 og startede med at finde en god parkeringsplads i skyggenJ

Så gik vi over og kikkede på kamelerne og hold da op, hvor havde Gingers næse travlt. Det var helt tydeligt, at her var en masse dufte som hun ikke lige kendte.

Vanilla har dog været med flere gange, så det var ikke helt så uvant for hende…men hun var selvfølgelige også interesseret og fik også brugt næsenJ

Der var små kamelunger, og de var ret søde. Bagefter gik vi over til elefantanlægget, og der kom en af elefanterne næsten helt hen til os, for der lå lige noget dejligt græs. Flere af dem havde græs på ryggen…så de havde åbenbart muntret sig med at smide det op i luftenJ

Så kom vi forbi nogle små aber, og de var altså ret interessante syntes hundene. Der var sat ruder i helt ned til jorden, så de rigtig kunne følge med i, hvad de lavede...meget hundevenligt, synes jeg. Jeg er da helt sikker på, at det jo ikke kan være af hensyn til mindre børnJ

Så gik vi forbi bøflerne, flamingoer mv. og så var det tid til at besøge ulvene. Sidste gang, at jeg var i Givskud var det også en rigtig varm dag, og der kunne man næsten ikke se ulvene, for de lå bare i skyggen og sov. Så denne gang var jeg klar over, at jeg ikke skulle vente til det blev for varmt, for så havde de sikkert gemt sig igen.

De var dog ikke lige til at finde…men det lykkes mig hen mod slutningen af anlægget. De lå ganske rigtigt og slappede af i varmen. Men hundene kan som regel få dem lidt mere aktive, og der gik heller ikke længe før de kom hen til ruden og stod og kikkede på Vanilla og Ginger.

Hold da op hvor har de egentlig nogle store hoveder…og lange ben. Der kom flere hen for at hilse på, og jeg tog også nogle billeder, men det er altså svært når der er en rude i mellem, og ulvenes negle har ridset ruden. På et tidspunkt kom de hen til hegnet, og så kunne man ind mellem træerne og hegnet se dem. Nå, men både hundene, og jeg fik da styret vores ulvelyst.

Det var for øvrigt tydeligt, at ulvene var mere interesseret i hundene end mig. Hvis jeg kom tættere på ruden end 1-1½ meter, så gik de lidt tilbage…men hundene kunne gå helt tæt på ruden..uden at de flyttede sig! Rart at se nogle ulve som trives og ikke var så sky, så man slet ikke fik lov til at se dem.

Så gik vi forbi en stor indhegnet…og hvor var dyrene…det eneste jeg kunne få øje på var en skildpadde på en sten i vandet…men den havde vel ikke behøvet at have så stor en indhegningJ

Nå, så var det safari tid og vi satte os ind i bilen og kørte fordi zebraerne, girafferne, bisonokserne….hold da op nogle store basser, når man kører helt tæt forbi dem. Godt at de var venligsindede. Nå, men vi så en masse forskellige dyr og kørte også forbi anlægget med næsehornene…men de var dog indhegnet, så vi ikke kørte inde mellem dem. God ide synes jeg!!!

Så kom vi frem til næste parkeringsplads og gorillaerne. Ih dem kan jeg altså også godt lidt….selv om de næsten kan være lidt for menneskelige.

Der var kun et par stykker ude i anlægget som lå og dasede i solen.

Men så gik vi ind og så på dem inden for, for der var far Samson, og en mor med en hel lille unge og en ½ voksen unge.

Tænk hun bar rundt på den lille unge...på hånden! Den sad i hendeshåndflade og holdt fast rundt om armen. Senere røg den dog på maven og så holdt den sig fast der, når hun gik rundt.

Jeg ved ikke om det var første dag, at de ville lukke dem ud til de andre, for når dyrepasserne åbnede dørene, så gik den store unge hen og lukkede dem igen…den ville i hvert fald ikke ud til de andreJ

Der er selvfølgelig steder hvor man ikke må komme med hundene, som hos løverne og i de områder hvor man går inde hos dyrene som går frit. Men det kan jeg sagtens undvære, for hundene og jeg havde en pragtfuld dag alle de andre steder.

Se billeder fra dagen i Givskud her! 

 

Tilbage til forsiden