Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Verdensudstillingen i Herning den 26. juni 2010

I dag gik turen så til Herning Messecenter og Verdensudstillingen.

Kl. 12 skulle vi på i store ring og vise lidt om vores redningshunde træning, så vi mødtes kl. 9:30, og planlagde hvad vi skulle bruge de 15 minutter til.

Vi kunne jo ikke så godt medbringe en ruin, så vi havde diverse telte, bure og en stor trækasse med, som vi brugte som skjul.

Vi startede med en præsentationsrunde, hvor vi alle kom ind med vores hunde og så fortalte Carina lidt om os og vores hunde.

Derefter gik vi alle ud igen og jeg kom ind med Ginger og så skulle vi vise hvordan en begynder hund blev startet op. Så Poul Erik løbe ca. 5 meter væk og Ginger blev sendt af sted og løb over og gøede af ham. Så kom hun tilbage til mig med bidepølsen.

Så løb Poul Erik lidt længere væk, og hun blev sendt af sted igen. Det gik rigtig fint og hun kom glad tilbage og hoppede og dansede af glædeJ

Så kom en lidt mere rutineret hund ind (Hanne og Hottie) og fik også en løber hvor en figurant løb hen og gemte sig bag en kasse, og så blev hunden sendt af sted. Bagefter blev figuranten gemt inde i et telt, og hunden blev så sendt af sted igen.

Næste hund (Gitte og Samson) så ikke figuranten blive gemt og skulle så finde den gemte figurant. Det gik selvfølgelig også godt.

Til sidst lavede vi starten til en skovrundering…dog uden skovJ Vi stod i hver sin side og så løb Panyo ud og fandt os og gøede af os. Så løb han tilbage og videre til næste figurant.

Det gik fint og 15 minutter flyver jo hurtigt af sted. Vi havde Heldigvis Carina til at speake for os, og hun var god til at præsentere os og fortælle lidt om hvad det var vi lavede!

Så alt i alt gik det rigtig fint!

Vi blev så også bedt om at komme tilbage ved 3 tiden, for der skulle de arbejdende hunde hyldes i store ring, så der skulle vi også deltage.

Ret imponerende så flot, at hundene tog at der var lys, publikum mv. De lod sig stort set ikke påvirke af det…selv ikke når de blev blændet af lyset og slet ikke kunne se, hvor de skulle løbe hen. Så alt i alt en rigtig god oplevelse!

Det hele blev for øvrigt filmet og blev vist direkte på DKKs hjemmeside!

Men nu skulle de tomme maver fyldes, og Hanne begyndte at snakke om en fransk hotdog, hvortil Gitte svarede, at det mente hun ikke, at vi kunne få på spisebilletten. Jo, man kunne sagtens få nogen hist og her….Men ikke på spisebilletten gentog Gitte. Nååååhhhhh ja vi havde jo spisebilletter!!!! Det var lige smuttet!!

Vi havde fået en dommer spisebillet og hold da op noget lækkert mad…..der var bare alt muligt godt fisk, kød, pålæg, tærter, tarteletter, salater, kager. Der var bare alt muligt…jeg nåede faktisk slet ikke at få noget kage, for efter 2 besøg i buffeten, så var der ikke plads til mereJ

Så var det tilbage igen og ind til store ring med hundene igen, til paraden med de arbejdende hunde.

Hold da op hvor var det bare varmt at være iført uniform…inkl. jakke. Men det hører sig jo til, så bagefter var det med at få taget et billede og så af sted til bilen og få smidt uniformen og ikke mindst støvlerne!!!!!

Så var det ellers tid til lidt shopping…tænk sig de havde 2 haller med hundeting!!!

Det lykkes mig at købe en lille ting til kr. 25J Men der kommer sikkert mere med hjem i morgenJ

Hundene lærte dog hurtigt, at der var en masse flinke mennesker som oftest havde gufferJ Så vi dropper sikkert aftensmaden i aften!!

Så gik turen hjemad til Haderup og hundene, specielt Ginger tog sig straks en powernap på 1 times tid.

Leg med Gaby

Bagefter kom hundene lige uden for en tur. Tænk sig at man bare kan åbne døren og lukke hundene ud. Jeg sørgede dog lige for først, at kontrollere om der nu var et par rådyr uden for døren!

Men så var det bare ud med hundene som straks kastede sig ud i leg og legede tagfat rundt om buske og træer…ja endda sommerhuset kunne man løbe rundt om i vild leg!!

Efter en god omgang leg, så gik vi ind igen, og de fik noget frisk vand at drikke.

Kort efter ringede telefonen, og det var Gabys familie der spurgte, om Ginger kunne legeJ Og det kunne hun naturligvis, så vi aftale at mødes på den anden side af åen, og der var et dejligt sted hvor hundene kunne løbe og lege.

Det var en pragtfuld aften, og hundene nød det i fulde drag. Der blev løbet, sprunget, leget mv.

Vanilla ville deltage i legen……og begyndte at løbe efter de andreJ

Der var også lavet en lille labyrint af buske, og den var bare så sjovt at løbe og lege i. Ihhh hvor var de bare søde og ihhh hvor legede de dog bare godt de to søstre. Hun er også bare så sød og dygtig hende Gaby, så jeg kan godt forstå, at Ginger er vild med hendeJ

Ginger blev dog lidt bekymret, da Anders og Lise gik tilbage med hende sammen med Gaby, og jeg kørte!! Der blev godt nok kikket tilbage, og hun vidste ikke rigtig om hun skulle følge med dem. Men det hjalp da jeg kaldte på hende, og hun skyndte sig også lige at rende hen til bilen for at kontrollere om Vanilla nu var i der!! Så der var styr på flokken, og så var hun glad igenJ

Sikke en super god dag, og hvor vi bare nyder vores lille miniferieJ

 

Se billeder fra dagen her!

 

Tilbage til forsiden