Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Redningshundeafslutning den 22. juni 2010

I dag havde vi afslutning for redningshundenes officielle træning….der plejer dog at være træning alligevel..for folk kan åbenbart ikke holde sig væk…og det er jo rart.

Men jeg havde planlagt at vi skulle lave lidt sjov, så jeg havde planlagt at lave lidt fri ved fod til musik. Vi snakkede lidt om de forskellige vendinger også, men det primære var at få lidt styr på rytmen til fri ved fod, så tempoet er ens, både når vi går lige ud og i vendingerne.

Vi startede i bedste kolonne stil og stillede op på en række og så begyndte vi at gå, mens vi talte 1-2-3-4-1-2-3-mv.

Ret sjovt at se på, for vi gik hulter til bulter og ind mellem hinanden. Da vi havde prøvet det et stykke tid, så tændte jeg for musikken og ABBA væltede ud over svæveflyver pladsen. Mens vi gik fri ved fod…uden hund!!

Det var så cirka på det her tidspunkt, at vi begyndte at blive opmærksomme på et stigende antal biler der ankom. Og dermed også en del mennesker som stillede sig op og kikkede måbende på os, som dansede rundt til tonerne af ABBA…uden hunde…Ja, det havde måske egentlig undret dem mere, hvis vi havde haft hundene medJ

Da jeg gik hen til bilen for at hente Ginger, så kom en af dem hen til mig og sagde: Øhh er det Frederikssund fjolleklub?? Og hvad svarer man så på det?

Jeg sagde, at man jo ikke skulle være bange for at prøve noget nyt, hvorefter han sagde næh, men var nok gået ud i skoven, hvis skulle have prøvet sådan nogetJ

Nå, men det viste sig at de skulle ud og flyve i ballon, så den ville de lige få blæst op, ved siden af hvor vi trænede. Okay, så var der da forstyrrelserJ

Nå, men nu var det tid til et par omgange fri ved fod…denne gang med hund og stadig med ABBA i baggrunden. Det var sjovt at se hvor stor en forskel det gjorde for stort set alle. En fandt ud af, at hun faktisk gik for stærkt og det stressede hunden mere, men når hun dansede af sted til ABBA, så gik det faktisk meget bedre og hunden kom i ro og gik super flot.

Så det var bestemt en succes fra stort set alle. Så jeg havde ikke behøvet at spekulere om det nu var noget for demJ

Bagefter tog vi et par omgange rally, og jeg havde sat banen op fra DCKs prøve den 12. juni. Og de synes, at den var svær! Men det gik rigtig godt, specielt når man tænker på, at der lige ved siden af blev blæst en ballon op og til sidst fløj den væk.

Ret utroligt så lidt de fleste hunde reagerede på det!!! De var bare så koncentreret og var slet ikke optaget af ballonen. Og det var vel at mærke ikke fordi at hundene reagerede på den måde, for hvis vi nu ikke ser på den…så er den der ikke. Næh, det var bare ikke interessant og havde ikke noget med dem at gøre. Super flot!!!

Bagefter var der hygge ved klubhuset…og det blev straks aftalt, at vi skulle mødes til træning tirsdagJ Så meget for sommerafslutningJ

Se en masse billeder fra dagen her! 

 

Tilbage til forsiden