Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Gå tur i Hedeland den 22. maj 2010 (LAU)

I dag gik turen så til Hedeland for der var Collie gåtur og der mødte 12 friske collier op til turen...og de havde naturligvis taget deres ejere medJ

 

Vejret var super godt og hundene havde det herligt med sådan en gåtur i et pragtfuldt område!

 

Vi gik naturligvis forbi amfiteateret og skibakken, og vi drak kaffe og spiste kage ved nogle bænke. Vi delte området med en anden familie, som bl.a. sad og grillede.

 

Børnene var straks meget betaget af alle vores smukke colliehundeJ

 

Sjovt at se hvordan de forsigtig nærmede sig og så se hvordan Vanilla reagerede. Hun er super god til børn som er lidt forsigtige og i dag lagde jeg rigtig mærke til, at hun gik lidt mod den første pige.

Men så bøjede hun af og vendte side og rumpen til og fandt lidt græs som bare var så interessant.

Hun havde helt styr på pigen og så hende forsigtighed, så hun sendte straks tonsvis af dæmpende signaler af sted. Og det virkede jo selvfølgeligJ Hurtigt efter var de bedste venner!

 

Selv Ginger som ellers også kan være lidt af en bølle…ups, nu får jeg nok problemer med farmor AnjaJ Men hun var også meget sød og rolig overfor pigerne. Super egenskab og dejligt at se hvor fornuftige hundene kan reagere i forskellige situationer.

 

Pigerne ville meget gerne holde snorene og det gik også rigtig fint. Selvom Ginger dog hurtigt opdagede at nu var der frit slag og man kunne gå lige derhen hvor man ville…når det nu ikke var mig der holdt fast i den anden ende af snoren.

 

Hun ”trak” den stakkel pigen med over alt…under bænke og borde, selvom pigen så bare slap snoren og hastede over på den anden side. På et tidspunkt trak Ginger hende over til deres bord og ind under bordet. Der blev jeg dog lidt bekymret for Ginger skulle jo nødig rydde bordet. Men så blev snoren sluppet og så kaldte jeg på Ginger og hun kom flyvende i høj fart…lige over og bed mig i armen!!

”Hun bider dig jo!!” Men så måtte jeg lige berolige dem med, at hun bare legede, og at hun ikke bider hårdt.

 

Efter et stykke tid, så havde vi fået fyldt ganen og maven, og så gik vi videre. Men hundene blev dog lige krammet lidt af pigerne før vi gik.

 

Så gik turen forbi skibakken og langs banen, men da der ikke kom nogle tog, så fik hundene lige lov til at løbe og lege lidt. Og det gav straks glade hunde. Vanilla lagde lige et visitkort til drengene, for så var de beskæftigetJ Og så hastede hun videre.

 

Ginger kastede sig dog straks ud i leg med Elvis, og de nød det rigtig begge to. Så meget så Elvis lige pludselig rendte ind i en mindre busk. Men det var altså også tarvelig for Ginger var lige efter ham, så han havde altså slet ikke tid til at kikke sig for! Men det bremsede nu ikke legen, de legede straks videre igen.

 

Senere på turen gik vi forbi en stor sten, og den skulle Ginger selvfølgelige straks op på. Men er vel lidt en bjergged og hun synes faktisk, at den slags udfordringer er rigtig sjove. Og det giver jo fin kropskontrol.

Så blev det tid til et fælles billede og vi fandt det perfekte sted. Et område dækket af fine gule kodrivere (primula). Så hundene blev stillet op og billederne blev bare så fine!!!

 

På vej tilbage til bilerne kom vi lige forbi en af søerne igen, og så blev der straks vasket poter og drukket vand.

 

Tak for en rigtig hyggeligt og smuk tur, i dejligt selskab!!

 

Se billeder fra dagen her!

 

 

Tilbage til forsiden