Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Gymnastik afslutning den 26. maj

Hurtigt hjem fra arbejde og hente hundene, for i dag havde vi gymnastikafslutning.

 

Ja, hundene plejer altså ikke at være med til gymnastikJ Men til afslutningen så starter vi altid med at gå en tur og lave lidt gymnastik et sted. Bagefter går vi så hjem og får lidt godt mad sammen.

 

Så jeg var klar over, at det sikkert ville trække ud, før jeg vendte hjem igen, og det er altså synd for hundene. Så derfor kom de med på turen, og det plejer de faktisk også at være.

Ginger var dog lidt irriterende sidste år, for hun synes, at det var så kedeligt, da vi skulle lave gymnastik. Så hun gøede af os og forsøgte at få lidt mere gang i flokken. Så jeg var spændt på, om det gik bedre i år!

 

Det gjorde det naturligvisJHun var så sød og gøede kun ganske lidt. Specielt da vi kom ned på alle fire og skulle lave gymnastik. Det kunne hun bare ikke stå for….hun ville bare være med og ”overfaldt” mig, for nu skulle der bestemt leges…mente hunJ

 

Nå, men selve turen gik langs Roskilde fjord og forbi broen, så fortsatte vi turen langs fjorden og op oven en bakke/skrænt og der stod vi oppe og lavede gymnastik, med en hel fantastisk udsigt ud over fjorden. Derudover så skinnede solen. Så kan man da næsten ikke ønske sig mereJ

 

Hundene blev lænket til et bord og bænke, mens vi motionerede. Bagefter gik turen videre, og vi begyndte at vende næsen tilbage. På vejen gik vi lige over græsset ved Willumsens Museum.

 

Fin tur og det synes hundene også, men så sluttede turen også for dem og de kom ind i bilen.

 

Før vi gjorde klar til spisning fik vi lige en havetur hos en af dem jeg går til gymnastik hos og så bor næsten ved siden af. Pragtfuld have og så lige ned til fjorden og med en masse blomster og en super udsigt.

 

Så retur med os og så skulle der laves klar til hygge og spisning. En dejlig fiskeret, en kyllingesalat, frugtsalat og en meget sund og nærendeJ chokoladekage. Det var bare så lækkert alt sammen!!!!

 

Tak for et godt år og vi ses til næste år!

 

Se billederne her!

 

Tilbage til forsiden