Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Lassiegåtur i Sorø den 21. februar 2010

Selv om det stadig var snevejr, så kørte jeg hjem ved 12 tiden, for dagen bød også på en Lassiegåtur i Sorø. Men jeg rundede lige hjemmet og kontrollerede hjemmesiden og mailen for at se om turen var aflyst. Det var den ikke?? Hmmm, det væltede ned med sne her og var glat. Hmmm, men vejret var måske bedre sydpå?

Nå, jeg pakkede hundene, mobil mv. og så kørte jeg af sted. For hvis det var for slemt på vejene, så måtte jeg jo vende om og køre tilbage.

Men da jeg nåede omkring Gerlev, så begyndte solen at kæmpe for at komme frem? Så tænkte jeg at det jo kun kunne blive bedre, så jeg fortsatte turen. Og hold da op jo længere jeg kørte jo mere begyndte solen at skinne. Det føg dog stadig en del, så vi kørte ikke så stærk for med jævne mellemrum, kunne vi næsten ikke se, hvor vi kørte for sne.

Da jeg kom til Sorø, så var det strålende solskinsvejr? Pudsigt det var nærmest som at komme fra en verden til en anden. Jeg fik senere at vide, at solen slet ikke kom frem i Frederikssund. Men vi havde dejligt vejr til en gåtur.

Det var en pragtfuld tur gennem skoven, og det var vist godt at Winnie havde styr på ruten, for hvis hun var stukket af, så tror jeg at vi havde haft et problem med at finde tilbage.

Turen gik bl.a. forbi et navnetræ, hvor der var ridset navne i barken. Det var en dejlig skovtur og hundene havde flere gange fært af rådyrene, så der var desværre ikke noget med at slippe hundene. Men vi havde alligevel en pragtfuld tur, og man kan jo næsten ikke få det bedre end at gå den i så flot solskin!

Turen var vist tæt på 7 km. og vi var dejlig kage sultne, da vi nærmede os bilerne igen. Ja, jeg må jo tilstå, at jeg nærmest begyndte at se kager midt i skoven, for pludselig så jeg en donut, med flormelis eller hvid glasur påJ Så var det vist tid til at komme tilbage til bilerne og en dejlig chokolade kage.

Tak for en dejlig gåtur i det dejligste solskin, og hundene nød det mindst lige så meget som mig.

Her er billederne fra dagen!

 

Tilbage til forsiden