Gæstebog

 

 

 

 

 

 

 

 

Påskegåtur den 24. marts 2008

I dag var der arrangeret en gåtur i Albertslund kl. 14.00, og der var mødt rigtig mange op, både Collier og Sheltier, og naturligvis deres førere. 

Efter vores pause med hvalpe, så trængte Vanilla og jeg også til at komme ud og få noget frisk luft, så vi drog også mod Albertslund.

Så er der allerede kommet en del,                                         og hov, der var da også nogle fra det sydlige.

Der bliver lystigt hyggesnakket om........ja rigtig gættet, hunde.

Så er Susanne med hunde også kommet, så mangler vi bare de sidste, så vi snart kan komme afsted.

Afsted det går mod søen.

Det ligner jo næsten H.C.Andersens eventyr, men svanen var nu ikke begejstret for vores hunde og væssede vredt, og det var der desværre et par hunde som ikke kunne lide, så de løb "hjem" til bilerne. Men Nettes hvalp Donna var væk, da Nette kom tilbage til bilen, så den helt store eftersøgning blev sat igang, og heldigvis kom hun sikkert tilbage. Så alle kunne ånde lettet op. Puha, det er ikke sjovt, når der er en hund der mangler.

Katie i øvelsen "fang godbid på stolpe"                                 Et vue ud over nogle af deltagerne.

Så efter der kom styr på alle hunde, så var det kaffetid, for det trængte vi alle til, efter dagens gyser.

Hundene gik rundt og hyggede sig, og var af og til ret interesseret i de medbragte kager.

Knud og Susanne får sig lige en snak over kaffen og kagen.   Nette giver lige Donna et ekstra klap, men hun var                                                                                            heldigvis glad og upåvirket af det hele.

Hygge omkring bænkene.

Nå nu blander Tina og Katie sig også i snakken.                    Hunde-lokker Hanne, lister afsted med en hel flok hunde.                                                                                           Hov hov du har vist kun 2 hunde!!!!

Ja, der kom jo lige pludselig en del sne igen. Så Vanilla kunne næsten tage navneforandring til "Spot" eller "Plet".

Et par tø-sne våde hunde.

Vanilla (og visse) andre fandt ud af, at det var tørvejr under bordene.

Nå, så er det ved at være tid til at komme hjem og få           Vel hjemme igen efter gåtur og dejlige leg, så tog Vanilla sig varmen igen.                                                                   en lur.                                   

 Tak for en dejlig og hyggelig dag.  

Tilbage til forsiden