Brøndby 15. september 2007

Knud og Mindi er i ringen                                    og det er Conni og Cocky også

Her er det Vonda og Winnie der er ude og leg og have det sjovt

Hva´så, er du klar nu!                                                  Efter en hård dag, må man slappe af og nyde                                                                                               sin 1.præmie og at man blev dagens 2.vinder.

Så er der hygge i Lassie lejren! Efter lidt tid med hyggesnak, bliver der da også tid til at kikke på fotografen.

Vanilla vandt 1.præmie og blev dagens bedste klasse 3 hund!!!!

16. september 2007

 

Vonda har fundet feltet                                                      og så er det tid til næseprøven.

Yes! Det er den rigtige næse prøve! Vonda fik                   Hov, hvad det det for en fin lille hund?                           en 1.præmie og blev dagens 2. vinder!                             

Man kan jo godt blive lidt træt efter sådan en                 Peia, Vanilla og Vonda som alle havde en fin søndag.        en weekend!                                                                 Men man kan vel altid tåle lidt træning med dæk. 

Tina og Katie er klar til de udlagte apporter                        og tager også lige et spring i fin stil.

Så er det tid til lidt afslapning, og man kan jo lige så godt                                                                                  gøre det lidt behagelig. Det varer alligevel lang tid, for vi skal                                                                                  til Rally!

Rally 16. september

Dagens vinder i Expert klassen, Lis og Twister.                  Hanne og Chaos i fin stil.

Vanilla havde en god weekend, og blev dagens 1. vinder i klasse 3 om lørdagen                                                       og fik en 2.præmie og blev 3. vinder om søndagen. I Rally i expertklassen blev                                                       vi 2. vinder.

 

Tilbage til billeder

Tilbage til forsiden